Wat klanten over ons zeggen…

Schrijf jouw recencie

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Inneke Houtepen Inneke Houtepen heeft geschreven op 24/02/2020 om 23:23
Op 8 januari de theorie dag gehad. Het was te merken dat het nog nieuw was, het liep allemaal nog niet helemaal soepel qua opbouw en start. De inhoud van de theorie was echt heel duidelijk en ik heb hier erg veel aan gehad. Ook het oefen examen was erg prettig. Er was veel ruimte om je vragen te stellen en meer duidelijkheid te krijgen over een bepaald onderwerp. Als je iets niet begreep werd alle tijd genomen om het extra uit te leggen en werd er, indien nodig, voorbeelden op het bord getekend. Heel prettig! Tussendoor koffie pauze was erg fijn omdat je toch wel merkt dat het veel stof is. De lunch was goed geregeld, lekkere verse broodjes. De wc ruimtes waren erg schoon en netjes en er was zelfs een rookruimte om tussendoor even wat stoom af te blazen. Ik vond het alleen erg koud in de ruimte maar dat kan aan mij liggen. Het was een lange dag maar voor mij niet te lang. Ik was erna wel moe door alle verkregen info maar voelde me wel volledig voorbereid op het examen. 3 februari mijn theorie examen gedaan en gelijk in 1 keer geslaagd!
Esmee Klein Hesseling Esmee Klein Hesseling heeft geschreven op 23/02/2020 om 22:37
De cursus van Theorie078 geeft een duidelijk overzicht voor het CBR examen. Eerst behandel je de stof en daarna pas je dit gelijk toe door examens te gaan oefenen. Erg handig, want dan weet je gelijk hoe zo'n examen eruit ziet. Je krijgt aan het begin van de cursus een kopie met de belangrijkste examenstof, waardoor je tijdens de uitleg gelijk aantekeningen kan maken bij de leerstof. De locatie waar de cursus wordt gegeven is goed verzorgd. Er is drinken aanwezig en ook de lunch wordt voor je geregeld, daar hoef je je dus in ieder geval niet druk om te maken. Al met al heeft de cursus ervoor gezorgd dat ik met een zekerder gevoel mijn examen in kon gaan en daarbij mocht ik ook nog in 1x slagen!
Mevr. vd Ven (brommobiel) Mevr. vd Ven (brommobiel) heeft geschreven op 20/02/2020 om 00:12
De lengte van de cursusdag viel me achteraf mee, dankzij voldoende pauzes. De sfeer was heel plezierig en ik heb er veel van geleerd, de stof was inderdaad niet helemaal afgestemd op mijn brommobiel theorie examen. Keurig verzorgde lunch en drankjes, prima locatie, goed hoorbaar en duidelijke uitleg.
Tessa Benschop Tessa Benschop heeft geschreven op 19/02/2020 om 22:00
Ik vind de curcus echt een aan rader als je net als mij moeite hebt met leren. Het is een best lange zit maar daar wordt goed rekening mee gehouden. Ookal heb ik hem niet in 1 x gehaald heb ik er veel aan gehad en alles wat ik genoteerd nog keer te kunnen door lezen. Er wordt ook rekening gehouden als je even iets langer doet op iets op te schrijven .